Maximaal 5 bestanden, elk formaat van 10M wordt ondersteund. OK
ZHENGZHOU JINCHUAN ABRASIVES CO., LTD. 86-371-86588970 Jack@jcabrasives.com
Bedrijfsprofiel Vraag een offerte aan
Thuis -

ZHENGZHOU JINCHUAN ABRASIVES CO., LTD. Bedrijfsprofiel

 • China ZHENGZHOU JINCHUAN ABRASIVES CO., LTD. Bedrijfsprofiel
 • China ZHENGZHOU JINCHUAN ABRASIVES CO., LTD. Bedrijfsprofiel
ZHENGZHOU JINCHUAN ABRASIVES CO., LTD.
 • Type Business

  Fabrikant,Exporteur,Handelsmaatschappij

 • Grote Markt

  Noord-Amerika,West-Europa,Oost-Europa,Oost-Azië,Midden-Oosten,Wereldwijd

 • Merken

  JC

 • Aantal werknemers

  50~150

 • Jaarlijkse omzet

  100000-500000

 • Opgericht Jaar

  2007

 • Export pct

  80% - 90%

Vraag een offerte aan
We blijven online werken, neem contact met ons op.

Als u meer productinformatie of de laatste offerte wilt weten, kunt u op elk gewenst moment contact met ons opnemen, we zullen ons best doen om meer services te bieden.

Contacteer ons

86-371-86588970

Inleiding

Co. l td van Zhengzhou is jinchuan schuurmiddelen., gevestigd in 2004, een snelle groeiende onderneming die de productie en de marketing van gegalvaniseerde diamant en CBN hulpmiddelen integreert. Na meer dan 10 jaar effots en ontwikkelingen, nu zijn wij één van belangrijke gegalvaniseerde CBN geworden

Het scherpen van malende wielen voor de houten scherpende fabrikant en de leverancier van het lintzaagwijfje in China. Wij houden altijd zeer vriendelijke verhoudingen met vele sterke verdelers in de overzee markten. Wij hebben van hoge reputatie in de markten van superhardhulpmiddelen internationaal genoten.

Onze fabrieksnadruk bij het maken van allerlei diamant en CBN hulpmiddelen in China. Hoofdzakelijk met inbegrip van CBN wielen voor houten draaien, voor schaar het scherpen, het houten lintzaagwijfje scherpen, steenknipsel,

En diverse soorten de industrieën in de wereld. Wij kunnen onze producten in diverse soorten leveren verpakking volgens klant-specifieke eisen.

Gezien kans en volledige ruimte, zouden wij u elk van onze voordelen willen tonen en ons laten samen groeien. Ik ben zeker wij estblish zakelijke relatie op lange termijn en vriendschappelijke met uw geacht bedrijf wegens uw vertrouwen en onze uitstekende diensten kunnen.

 

Geschiedenis

In December 2012, Jinchuan-was Schuurmiddelenco. Ltd de eerste fabrikant van gegalvaniseerde diamant en CBN hulpmiddelen. Welke in plaats van de traditioneel malende wielen van het Siliciumcarbide en aluminiumoxyde, met zeer goed tijdens onze binnenlandse en internationale markten terugkoppelen.

 

In Januari 2014, breidden wij onze productielijn uit om onze productiecapaciteit te verbeteren om groeiende markteisen tevreden te stellen.

 

In Februari 2016, verhoogden wij ons inspectiemateriaal, dynamische in evenwicht brengende machine, wat onze productie preciezer kostbaar maken.

 

In 28 December, 2018, bewogen wij ons aan het galvaniserende industrieterrein om goed te keuren

De overheidssteunen en leveren ook grote inspanningen aan de milieu's.

 

Wij zullen de schaal van onze productie uitbreiden om verhoogde klantenrequirments te ontmoeten.

Dienst

JINCHUAN SCHUURMIDDELENco. Ltd.

 

De voordeeldienst:

 

      1. Vervaardiging wat zich in de gegalvaniseerde diamant en CBN hulpmiddelen specialiseren.

 

      2. De eigen fabriek, kan makend massaproduktie en volgens uw grootte van de ontwerptekening producerend producten.

      

      3. De eigen ingenieurs, hebben het ontwikkelen van en het ontwerpen van team. verzeker technologie en innovatieve producten voor klanten.

 

      4. Volgens uw steekproeven die u ons verzendt, beter voor u zal ontwerpen zal en ontwikkelen.

 

Technische ondersteuning:

 

      Het grootste deel van onze productie keuren geavanceerde Amerikaanse technologie, met goed materiaal en ervaren arbeiders goed.

 

De vervoersdienst:

 

      Goede verhouding met lokale fedex, DHL UPS en andere uitdrukkelijke koerier, verzenden zij overal goederen naar met snelle levering en snel snelheid.

 

Ons Team

Ons bedrijf heeft zijn eigen productieafdeling, technische afdeling, verkoopafdeling, financiële afdeling, beheersafdeling en onze eigen fabriek, zijn alle afdelingen in hun respectieve rollen, en werken met elkaar samen om de het werkdoelstellingen te voltooien.

 

De verantwoordelijkheid van de productieafdeling moet de totstandbrenging van de bedrijfszakendoelstellingen nemen als uitgangspunt, het principe van vaste die productie aanhangen op verkoop wordt gebaseerd, evenwichtige productie organiseren, de kwaliteit en de hoeveelheid producten waarborgen en de productietaken op tijd voltooien.

 

De verantwoordelijkheid van de technische afdeling moet het ontwerp en de ontwikkeling van nieuwe en oude producten controleren en diverse technische documenten voorbereiden. Verantwoordelijk voor productkwaliteitscontrole.

 

De verantwoordelijkheid van de verkoopafdeling moet de netwerkinformatie zoeken, classificeren samenvatten en indienen, het netwerk en de buitenlandse handel bevorderen. Verantwoordelijk voor regelmatige en onregelmatige communicatie met klanten om hun behoeften op lange termijn en op korte termijn en te streven aan de meest mogelijke het ondertekenen orden te begrijpen.

 

De verantwoordelijkheid van de financiënafdeling moet aan de formulering van het jaarlijkse het businessplan van het bedrijf deelnemen en de voorbereiding van de jaarlijkse financiële begroting van het bedrijf organiseren. Om de financiële staat en boekhoudingbeleid, belastingpolitiek en verordeningen uit te voeren; Om bedrijfboekhoudingbeleid, belastingpolitiek en financieel beheersysteem te formuleren en uit te voeren. De boekhouding van het werknemerssalaris, betaling etc.

 

De verantwoordelijkheid van de fabriek moet met de buitenlandse handelsafdeling samenwerken om hun eigen taken op tijd te voltooien.