Contacteer ons
XU

Telefoonnummer : 86-13783415132

WhatsApp : +8613783415132

Profiel QC

      Ons bedrijf zal producten en de diensten in strikte overeenstemming van de behoeften van klanten voorzien, en wij zullen verantwoordelijk voor de kwaliteit van de producten zijn die, worden verstrekt om de voltooiing van de orde binnen de overeengekomen periode te verzekeren.

 

     De producten die wij worden gemaakt van geavanceerde technologie en gekwalificeerde materialen, en geëindigd hebben verkocht - de producten die wij zijn gloednieuwe en ongebruikte gekwalificeerde producten, en voldoen volledig aan de vereisten van kwaliteit, specificaties, prestaties en technische normen hebben verkocht.

 

      Wij zullen een goed werk in elke verbinding van kwaliteitsborging doen en het preventiewerk, doet een goed werk op het effect van de factoren van de productkwaliteit in alle aspecten van controle.

 

    1.In de organisatie van productieverrichtingen, zullen wij de tijd redelijk, schikken om lange uren van ononderbroken overwerk zo te vermijden, zodat arbeidersmoeheid niet te veroorzaken en productie te beïnvloeden.

 

    2. in termen van procesbeheer, zullen wij strikt de procesdiscipline, ruim greep volgen de innovatie van productietechnologie, het proces, verbetert en een goed werk in productie doet.

 

     3. in termen van technische begeleiding en opleiding, zullen wij belang aan de begeleiding en de opleiding van technische en bekwame het werk vaardigheden hechten.

 

      4. in termen van beheer. Wij zullen het supervisie en inspectiesysteem verbeteren en zullen inspectie ter plaatse van de fabriek versterken.

 

      5.Finally, voor de ongeschikte producten, zullen wij hen behoorlijk behandelen, zullen lessen uit hen trekken en zullen maatregelen treffen om hen te verhinderen opnieuw te gebeuren

 • ZHENGZHOU JINCHUAN ABRASIVES CO., LTD.
  Standaard:
  Aantal:
  Uitgiftedatum:
  Vervaldatum:
  Scope / Range:
  Uitgegeven door:
 • ZHENGZHOU JINCHUAN ABRASIVES CO., LTD.
  Standaard:
  Aantal:
  Uitgiftedatum:
  Vervaldatum:
  Scope / Range:
  Uitgegeven door: